ATLETISM – Sportivii băimăreni s-au întors cu medalii de la CN de copii 1 și 2

81

Stadionul bucureștean „Iolanda Balas Soter” a găzduit, în ultimul weekend, etapa finală a Campionatului Național rezervat copiilor 1 și 2 (născuți în 2007 și 2008). La competiția organizată de Federația Română de Atletism au participat și atleți băimăreni de la Clubul Sportiv Municipal și Liceul cu Program Sportiv, care s-au întors acasă cu patru medalii.

Probele din programul de concurs a fost aceleași, atât la feminin, cât și la masculin: 80 m, 200 m, 300 m, 60 m garduri, 200 m garduri, înălțime, prăjină, lungime, greutate, suliță, disc, ciocan, triatlon (60 m, lungime și aruncarea mingii de oină).

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Baia Mare a participat cu cinci atleți (trei la categoria C1 și doi la C2), care au concurat la triatlon. Sportivii antrenați de prof. Terezia Pop au obținut următoarele rezultate:

– C1: fete – Maria Soponar (locul 6); băieți – Raul Bujor (locul 3) și Rareș Dorca (locul 6);

– C2: băieți – Tudor Pap (locul 1) și Marcus Zaharie (locul 3).

Liceul cu Program Sportiv Baia Mare a fost reprezentat la această competiție de Mihai Diego Ofrim (antrenori prof. Adrian Bonaț și prof. Adrian Șofronici), care a obținut locul 4 la aruncarea greutății și locul 2 la aruncarea suliței, la categoria de vârstă C2.

Campionatul Național de atletism rezervat copiilor 1 și 2 s-a desfășurat în condițiile sanitare speciale impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus din România. La intrarea în incinta stadionului a fost efectuat un triaj epidemiologic al sportivilor și al antrenorilor, iar accesul spectatorilor în stadion a fost strict interzis. Sportivii au avut obligația să păstreze distanțarea fizică pe toată durata concursului.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here