ATITUDINE – Polițistul local din Baia-Sprie, surprins sforăind la volan, a fost suspendat din funcție. Ce măsuri a dispus primăria (VIDEO)

587

Imagini sfidătoare pe șoseaua de legătură dintre orașele Baia-Sprie și Cavnic. Un polițist local a fost surprins sforăind în mașina de serviciu, în timpul jobului. Totul s-a întâmplat într-o parcare situată exact într-o curbă deosebit de periculoasă, chiar în centrul orașului Baia-Sprie.

Un localnic s-a apropiat de mașina Poliției Locale și l-a găsit pe omul legii dormind în autospecială, cu portiera larg deschisă. Imaginile au fost însoțite de mesajul ”așteptând pensia”.

Sesizați despre incident, reprezentanții Primăriei Baia-Sprie au anunțat măsuri drastice. “Am luat astăzi act despre incidentul care a avut loc în Baia-Sprie, în care angajatul Poliției Locale a fost surprins dormind în timpul serviciului, în mașina instituției. Atitudinea agentului nu ne reprezintă și, de aceea, am decis suspendarea lui din funcție și a fost sesizată Comisia de disciplină din cadrul Primăriei Baia-Sprie, pentru a cerceta situația. De asemenea, s-a solicitat Comisiei de disciplină un raport în urma investigației, iar în baza recomandărilor din raport, se va lua o decizie în acest caz.

În calitate de primar al orașului Baia-Sprie, sunt preocupat de siguranța cetățenilor și de gestionarea responsabilă a banilor publici, așa cum am promis băisprienilor. Tocmai de aceea, în viitoarea ședință de Consiliu Local, voi prezenta un proiect de restructurare și reorganizare a Poliției Locale, astfel încât acest serviciu să funcționeze cât mai bine, în slujba cetățenilor. Avem datoria de a administra orașul în beneficiul băisprienilor și sper că toți consilierii locali vor susține acest proiect”, a declarat Alin Sebastian Bîrda, primarul orașului Baia-Sprie.

Cătă ȚINEGHE

Asteptind pensia

Publicată de Samoila Nicolae pe Joi, 19 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here