ATENȚIE SPORITĂ! – 71 furturi din mașini, în numai patru luni, în Maramureș

204

Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată luni despre un furt din autoturism, comis pe strada Cireşilor din municipiu. Autori necunoscuţi au spart geamul unei maşini pentru a sustrage o borsetă lăsată la vedere.

Din păcate, în primele patru luni ale acestui an, poliţiştii maramureşeni au fost sesizaţi cu privire la comiterea a 71 de furturi din autovehicule. Acest gen de infracţiune ocupă aproape jumătate din sfera infracţiunilor stradale înregistrate. Bunurile preferate de autori sunt genţi, borsete, portmonee etc.

„Pentru a nu deveni victime ale acestui tip de infracţiuni poliţiştii de prevenire vă recomandă: Nu lăsaţi la vedere în interiorul maşinii genţi, borsete, poşete, îmbrăcăminte, telefoane mobile, staţii de emisie-recepţie etc. Evitaţi să păstraţi în autoturism actul de identitate, permisul de conducere, cărţile de credit sau alte înscrisuri necesare şi valoroase. Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp. Un geam lăsat uşor întredeschis vă poate da peste cap toate precauţiile”, a explicat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here