CEL MAI BUN MOMENT DIN ISTORIA CINEMATOGRAFIEI – Atenție, spoilere! Arya Stark, cel mai iubit personaj de pe mapamond! (VIDEO)

171

Atenție, spoilere! Vorbim pentru cei care încă nu au văzut episodul 3 din sezonul 8 al serialului-fenomen Game of Thrones!

Dacă încă nu ai văzut episodul, ignoră acest link! Pentru că vei afla ceea ce nu îți dorești!

În episodul 3 al sezonului al optulea, Arya Stark dă de pământ cu The Night King, presupusul (atenție! am spus, presupusul!) antagonist al serialului.

Conform unor specialiști în cinematografie, este unul din cele mai neașteptate și, totodată, culmea, mai așteptate momente din istorie. Însă, nimeni nu a bănuit că artistul care va pune capăt iernii prelungite va fi Arya Stark.

Momentul este atât de bine făcut, încât Maisie Williams, interpreta Aryei Stark a izbucnit în lacrimi la acest moment, fapt pentru care s-au făcut mai multe duble. Însă, momentul este absolut genial și trebuie dat pe repeat!

Mărturisesc că Arya a fost personajul meu favorit încă de la bun început și chiar așteptam ceva concret după tâmpenia aia cu faces-urile. Ba mai mult, nebunia cu preoteasa roșie chiar a meritat logica unei răzbunări care taie orice listă.

Evident că mă aștept ca Arya să nu prindă finalul poveștii. Sau, la fel de bine, culmea, să fie exact cea care pune pe cap coroana celor șapte regate, pentru nothing is promissed (mai ales că tot mai mulți spun că Jon și Deny se pierd, vorba aia, pe drum), însă povestea în sine, ca ea să distrugă noaptea, e atât de Stark, încât merită aplauze îndelungate! În opinia mea, este de Emmy! Maisie, superb joc și scenariști, regie, tot, Emmy! Indiferent, această scenă va rămâne istorie. Like, forever!

Ai mai jos linkul, ca și satisfacție, după opt sezoane și jumătate de urzeli! #TeamArya

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here