ATENȚIE ȘOFERI -Tot mai multe treceri de pietoni semaforizate în Baia Mare

389

Tot mai multe dintre trecerile pentru pietoni din Baia Mare, considerate de către Serviciul Rutier Maramureș ca fiind problematice, sunt semaforizate. Cel mai recent caz este al trecerii de pietoni din zona „Colegiului Național Mihai Eminescu”, unde semaforizarea funcționează de la finele anului trecut.

Dorin Gherman, șeful Serviciului Rutier Maramureș, a arătat că rămâne în contnuare o prioritate semaforizarea trecerii de pietoni din zona Maramureșul, însă deocamdată nu au fost găsite soluțiile necesare. Se mai are în plan semaforizarea trecerii de pietoni din zona Ursus, dar și a altor treceri de pietoni din oraș. Toate acestea fiindcă nu de puține ori pietonii au cazut victime accidentelor de circulație, chiar dacă se aflau angajați regulamentar în traversarea străzii.

Tot pentru acest an se mai are în vedere crearea altor treceri de pietoni 3D, asemenea celei care există deja la Colegiul de Arte din Baia Mare. Oricum, șoferii și nu numai pot veni către Poliția Rurieră cu sugestii care să ducă la creșterea gradului de siguranță pe drumurile din județ.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here