ATENŢIE ŞOFERI – Restricţii de viteză în zona Hideaga-DN1C

543

Şoferii maramureşeni care se ştiu iubitori de viteză trebuie să fie atenţi atunci când se află în zona Hideaga, Serviciul Rutier Maramureş anunţând conducătorii auto că în acea intersecţie au fost instituite restricţii de circulaţie.

“DN1C şi DN18 sunt tronsoanele de drum cele mai periculoase din judeţ, aici fiind înregistrate cele mai multe evenimente rutiere grave. De asemenea, multe evenimente rutiere sunt înregistrate şi pe raza municipiului Baia Mare, unde numărul de maşini şi de pietoni este cel mai mare din judeţ. La intersecţia drumului DN1C cu drumul judeţean, în zona Hideaga, s-au instituit restricţii de viteză treptat, de la 70 km/h la 50 km/h.

Dorim să atenţionăm conducătorii auto că vom acţiona şi acţionăm des pe acel tronson de drum pentru a se respecta limita de viteză. La 50 km/h în acea intersecţie vor putea fi evitate evenimentele rutiere nedorite. Asta având în vedere că în ultima perioadă au fost foarte multe accidente în acea zonă, iar administratorul drumului, la propunerea noastră, a montat indicatoare de avertizare”, a explicat, pentru Axanews.ro, subcomisar de poliţie Gheorghe Goth, de la Serviciul Rutier Maramureş.

Poliţiştii rutieri folosesc pistolul radar pentru depistarea şoferilor vitezomani din acea zonă pentru că “nu suntem aşa vizibili ca şi atunci când suntem în trafic cu autospecialele de poliţie inscripţionate, cum sunt MCV-urile. Faptul că şoferii se atenţionează unii pe alţii, prin staţii sau flash-uri, că poliţia e pe drum este posibil ca aceste gesturi să nu fie cele mai bune”.

Dragoş HOJDA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here