ACTUALIZARE – ATENŢIE, ŞOFERI! – Bulevardul Independenţei din Baia Mare a fost frezat. Azi-noapte, a fost asfaltat un tronson (FOTO)

651

Atenţie, şoferi! Una dintre cele mai importante căi de acces rutier din municipiul Baia Mare a intrat în reabilitare. Zilele acestea, responsabilii au frezat tronsonul dintre podurile Republicii şi Unirii (RFN – Buclă), dar şi cel dintre Republicii şi Decebal (RFN – mall). Au fost montate indicatoare rutiere aferente, pe linia care desparte cele două sensuri circulaţie, astfel că şoferii trebuie să circule cu atenţie, pentru a nu le izbi.

Urmează ca, după decupare şi frezare, să fie turnat asfaltul. Cel mai probabil, se vor institui restricţii de circulaţie atunci când se va face (în funcţie şi de condiţiile meteo), după exemplul străzii 22 Decembrie, închisă circulaţiei weekendul trecut. Trebuie spus faptul că bulevardul Independenţei nu a beneficiat de asfalt proaspăt şi continuu de aproximativ 12-13 ani.

Tronsonul RFN – Buclă a fost, de altfel, unul din cele mai rezistente tronsoane din punct de vedere al infrastructurii stradale, gropile fiind puţine. În schimb, tronsonul de la mall către ieşirea din Baia Mare s-a dovedit a fi cel mai vulnerabil de-a lungul timpului. Acolo, acum nouă ani, asfaltul a luat-o la vale din cauza unor văi subterane.

ACTUALIZARE – În cursul nopții, tronsonul de la mall până la RFN a fost închis, pentru asfaltare. Lucrările vor continua și în nopțile următoare, întrucât temperaturile de afară permit asta.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here