ATENȚIE ȘOFERI – Bicicliști depistați băuți bine pe drumurile din județ

170

Bicicliștii sunt o categorie de participanți la trafic periculoasă din mai multe puncte de vedere. Iar dacă mai adăugăm și consumul de alcool, atunci șoferii trebuie să fie extrem de atenți.

Cu o concentraţie alcoolică de 1,18 mg/l alcool în etilotest, s-a dezechilibrat şi a căzut cu bicicleta în şanţ. Cazul a ajuns în atebția poliţiştilor din Seini, care au intervenit ieri, în jurul orei 18.00, pe strada General Georgescu din oraş, după ce au fost sesizaţi că o persoană s-a rănit după ce a căzut de pe bicicletă.

IPJ Maramureș precizează că la faţa locului a fost identificat un bărbat de 61 de ani, din oraş, care emana halenă alcoolică, testarea cu aparatul etilotest scoțând în evidență o concentraţie de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât s-a rănit după ce a ajuns cu bicileta în şanţ, bărbatul a fost transportat la spitalul din Baia Mare, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

„Cu o alcoolemie de 0.64 mg/l în etilotest, a pierdut controlul bicicletei şi s-a izbit de un parapet: azi – noapte, la ora 01:00, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că în localitatea Recea se află un bărbat rănit în urma unei căzături cu bicicleta.

Poliţiştii au identificat un bărbat de 38 de ani, care prezenta leziuni şi care a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Poliţiştii au constatat că pe fondul consumului de alcool, pe un sector de drum în pantă bărbatul a pierdut controlul bicicletei cu care se deplasa şi s-a izbit de parapetul metalic de pe marginea dreaptă a D.N.1C.”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here