ATENŢIE, MARAMUREŞENI! – Oraşe întregi din România, în zodia lui… “Zombie”

303

Reporterii NCN au făcut un experiment jurnalistic, prin care au dovedit cât de uşor este să îţi procuri celebrul “Zombie”, drogul care a făcut ravagii în ultima vreme.

Aceştia au intrat în contact cu un consumator din Câmpia Turzii, în vârstă de 17 ani. Sub protecţia anonimatului, tânărul le-a mărturisit cum a ajuns să ia stupefiante sintetice, extrem de nocive organismului uman. Adolescentul a spus că motivele au fost anturajul şi dorinţa acerbă de a încerca senzaţii noi şi tari. El a fost internat câteva zile într-un centru, după ce consuma frecvent, însă a povestit că a primit numai pastile. Ineficient. Când s-a întors, exact în acea seară, s-a drogat alături de prieteni la un bal al bobocilor. A devenit din nou dependent. Tânărul a descris că, odată ce ai tras un fum, instantaneu, ţi se înmoaie picioarele, iar mai apoi, efectul este resimţit în tot corpul. Ulterior, “ţi se taie filmul” şi nu-ţi mai aminteşti nimic. Tânărul ar vrea să se lase, însă spune că îi este greu, întrucât substanţele interzise l-au schimbat teribil.

# Câmpia Turzii, sufocată de substanţe interzise
Alături de reporterii NCN, adolescentul a contactat un dealer, care i-a furnizat un plic cu “Zombie”. Preţul a fost de numai 50 de lei, iar efectele dezastruoase. Tânărul a relatat că se găsesc şi mai ieftin aceste droguri în Cluj, cu 20-30 de lei şi că, la un moment dat, unii adolescenţi din Câmpia Turzii au ajuns să fure pentru droguri. Ba mai mult, din cei 30 de adolescenţi care locuiesc în zonă, la un moment dat, cu toţii erau drogaţi! Acest lucru spune multe! Aşadar, tragem un semnal de alarmă pentru tinerii maramureşeni, întrucât există informaţii conform cărora, substanţa nocivă a ajuns să se vândă şi în Maramureş. Iar unii tineri le-au încercat deja. Este cunoscut cazul celor trei tineri găsiţi atârnând de un gard, pe strada Electrolizei din Baia Mare, în urmă cu câteva săptămâni. Erau inerţi, fără să ştie ce li se întâmplă! În plus, sunt tineri care povestesc că unii colegi au încercat celebrul “Zombie” din curiozitatea specifică vârstei. Efectele, de nedescris!

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here