ATENȚIE! – Bărbat în stare gravă, după ce s-a cinstit cu un pahar și a intrat în apă

354

Au fost momente de panică pe litoral. Un bătrân a pus pe jar zeci de salvamari şi angajaţi ISU, după ce a dispărut brusc de pe plajă, de lângă familie. Cu toţii l-au căutat timp de o oră, convinşi că a fost înghiţit de valuri. S-au trezit cu el, viu şi nevătămat: de fapt, plecase să se plimbe.

În schimb, un alt bărbat s-a înecat, după ce i s-a făcut rău în apă. Salvatorii au reuşit să-l scoată din mare, dar ambulanţa care trebuia să-l transporte la spital s-a împotmolit în nisip. Omul este acum în stare gravă.

Bărbatul, un medic din Cernăuţi, a ajuns în Constanţa în excursie, cu un grup mai mare. Împreună cu prietenii, a fost să se cinstească, la un bar, apoi a vrut să facă o baie. Însă după ce a intrat în apă, i s-a făcut rău.

Salvamarii, împreună cu un jandarm care se afla în timpul liber, l-au scos din valuri şi i-au acordat primul ajutor. Apoi au sunat la 112.

După ce l-au stabilizat, medicii l-au urcat în ambulanţă şi au vrut să plece cu el către spital. Numai că maşina s-a afundat în nisip şi a rămas blocată.

Până la urmă, turiştii au reuşit să urnească ambulanţa din loc. Bărbatul a fost internat la terapie intensivă şi este în stare gravă. Medicii nu sunt siguri dacă va trăi.

În schimb, la Eforie, un bătrân de 72 de ani a alertat o armată de oameni, după ce s-a dus să facă o baie şi nu s-a mai întors pe plajă. Disperată, soţia sa a cerut ajutor.

După câteva zeci de minute, surpriză: bărbatul s-a întors liniştit la soţia sa. Plecase să se plimbe pe plajă.

Sursaobservator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here