ATACATĂ ŞI RĂNITĂ – Căprioară salvată de pe un fond de vânătoare din Maramureş (FOTO)

551

O căprioară a fost luată din mediul său şi dusă la căldură, după ce a fost rănită de câini sălbăticiţi. Întâmplarea a avut loc zilele trecute, în Maramureş. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Asociaţiei Naţionale de Combatere a Braconajului şi Poluării (ANCBP), în acest weekend.

Mai exact, în cursul zilei de 27 ianuarie, o patrulă formată din inspectori ANCBP a găsit pe un fond de vanatoare aparţinand AJVPS Maramureş o căprioară atacată de câini. Conform procedurii, a fost anunţat gestionarul fondului de vânătoare, care a trimis un paznic de vânătoare, care a ridicat căprioara în vederea tratării acesteia, întrucât animalul prezenta o stare relativ bună.

“Paznicul de vânătoare a luat animalul viu şi l-a vârât într-un sac de plastic (pe care l-a adus pentru ridicarea căprioarei) si l-a dus pentru… tratament. În cursul săptămânii viitoare, urmeazĂ să verificăm dacă animalul a avut parte de un tratament adecvat sau de… cuţit şi… ”tratament” termic… din partea AJVPS Maramureş”, au spus reprezentanţii ANCPBP.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here