AŞA CEVA!… – Vacă sacrificată în mijlocul străzii, în Baia Mare, în urma unui incident în trafic

1607

Un incident mai puţin obişnuit s-a produs miercuri, 30 ianuarie, la orele dimineţii, pe strada Grănicerilor din Baia Mare. O vacă a fost sacrificată, după ce a fost… victima unui incident în trafic.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Sat Şugatag a venit în Baia Mare, pentru a-şi valorifica două bovine. Alături de el, la volan, s-a aflat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Giuleşti. La un moment dat, conducătorul auto a fost nevoit să pună o frână bruscă, pentru a nu intra în coliziune cu alt autovehicul.

În aceL moment, cele două vaci aflate în remorcă s-au dezechilibrat. Cu toate că erau legate cu lanţul de remorcă, una dintre vaci a căzut pe carosabil. Imediat, peste bovină prăbuşită pe asfalt a căzut şi cea de-a doua. În acel moment, proprietarul a decis să sacrifice vaca rănită grav.

În urma apelului la 112, la faţa locului a sosit un echpaj al Poliţiei Rutiere, unul al Poliţiei Locale şi unul al DSVSA Maramureş. Proprietarul a fost sfătuit să meargă la un abator, urmând ca apoi să vină la sediul inspectorilor sanitar-veterinari, pentru control, conform legii.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here