ARTIȘTI CU SUFLET MARE – Evenimente artistice cu scop caritabil organizate în Baia Mare

282

Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” găzduiește sâmbătă, 8 februarie, de la ora 12, o expoziție de artă cu licitație silențioasă. Evenimentul organizat de Marinela Călușeru și Lorena Covaciu se va desfășura în Salonul Artelor din cadrul bibliotecii băimărene.

“Licitația are ca scop adunarea de fonduri pentru refacerea casei afectate de incendiu, a prietenei noastre, Erika Tătar. Vizionarea expoziției se va putea face azi, de la ora 10. Licitația se va încheia la ora 13.30. Lucrările prezentate sunt donații ale artiștilor locali”, precizează organizatoarele evenimentului.

Cei care doresc să o ajute financiar pe Erika Tătar vor putea achiziționa lucrări donate de: Maria Berciu, Adela Cristina Nabeu, Mihaela Ganța, Anca Delia Oros, Carmen Coca, Nicoleta Potânc, Felician Săteanu, Mihai Tirică, Grogore Zlampareț, Zsolt Szilagyi, Marinela Călușeru și Lorena Covaciu.

# Concert caritabil la biserică

Organizația religioasă “Asociația Educațional Filantropica Rafail”, de pe lângă Parohia “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Baia Mare, organizează duminică, 9 februarie, de la ora 17, un concert folk. Evenimentul “Împreună pentru Ștefan”, are un caracter caritabil.

“Un băiețel de doar opt ani, care suferă de tetrapareză spastică, dar care nu renunță să spere că într-o bună zi, va învinge ce azi pare să-l distrugă! Acesta suferă fizic și psihic lună de lună, trecând prin dureri groaznice, din cauza luptei pe care trebuie să o ducă.

Ștefan este convins că există oameni cu suflet cald, care nu rămân indiferenți și care-l vor ajuta să fie din nou cu zâmbetul pe buze. Așadar, am decis să organizăm un concert folk cu scopul strângerii de fonduri pentru Ștefan. Te invităm să lupți alături de noi în bătălia pe care, suntem convins că o vom câștiga împreună”, precizează reprezentanții Asociației “Educational Filantropica Rafail”.

Concertul “Împreună pentru Ștefan” se va desfășura la demisolul bisericii “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Baia Mare, situată pe strada Pășunii. Cu această ocazie vor cânta Dorel Modovan, grupul folk “Cuarț” și solistele Mădălina Ghenoiu și Patricia Moldovan. În organizarea evenimentului este implicată și școala de muzică “Insieme Music School” Baia Mare.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here