ARSENAL ÎN BAIA MARE – Cuibuşorul traficanţilor a fost închis! Cei doi infractori “au câştigat” cel puţin o lună în arest (FOTO)

568

Noutăţi în cazul traficanţilor de stupefiante ridicaţi de oamenii legii. Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au adus la cunoştinţa opiniei publice că, prin încheierea penală nr. 12/DL/07.03.2019, pronunţată în dosarul nr. 426/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, de la 7 martie 2019 până la 5 aprilie 2019, inclusiv, a doi inculpaţi.

Este vorba despre P.F., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Municipiul Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, şi B.B.D., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Municipiul Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu şi trafic de droguri de risc şi mare risc.

“Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului P.F., instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la începutul anului 2019, a introdus în ţară droguri de risc, iar în perioada 1 ianuarie-6 martie 2019 a deţinut şi traficat atât droguri de risc cât şi de mare risc, în cantităţi totale de 51,2 grame cocaină, 4 comprimate MDMA şi 2.562,1 grame cannabis. De asemenea, pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului B.B.D., instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în perioada 2016 – 2019, a deţinut în vederea consumului propriu şi a oferit şi vândut altor persoane droguri de risc şi de mare risc în cantităţi totale de 45 grame cannabis, 2,5 grame cocaină şi 6,5 grame MDMA. Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac”, a explicat Mirela Roxana Petrariu, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Citeşte şi

S-A CONFIRMAT! – Anchetă de amploare în Maramureş! Un întreg arsenal de stupefiante, cartuşe şi arme, descoperit în Baia Mare (GALERIE FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here