APRECIERI – Trei categorii de polițiști, felicitate de IPJ Maramureș. Vezi motivele (FOTO)

249

Trei categorii de poliţişti au primit aprecieri din partea comenzii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere a unităţii.

Este vorba despre trei colegi care şi-au încetat raporturile de muncă prin pensionare: agent şef principal Tomoioagă Dorel de la Poliţia Oraşului Vişeu de Sus, agent şef principal Znacom Mihail-Gabriel de la Poliţia Oraşului Cavnic şi Agent şef principal Popan Dorel de la Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei. Aceştia au fost felicitaţi pentru întreaga activitate desfăşurată în uniforma de poliţie.

Din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, agenţii de poliţie Hotea Maria şi Donciu Anca au primit aprecieri pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitatea profesională desfăşurată în semestrul I 2019.

“De asemenea, colegii care au participat la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne au primit felicitări iar cei care s-au clasat pe podium au fost premiaţi şi de Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Maramureş”, a explicat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here