APELURI UMANITARE – Doi maramureșeni au nevoie urgentă de plasmă de la persoane vindecate de Covid-19

127

Noul coronavirus creează probleme din ce în ce mai mari în Maramureș, la fel cum se întâmplă în întreaga țară. Crește îngrijorător numărul persoanelor infectate, unele fiind în stare gravă. Acestea au nevoie urgentă de plasmă de la persoane care s-au vindecat de Covid-19. În acest sens au fost lansate pe Facebook două apeluri disperate în weekend.

“Rog cei care cunosc persoane care au avut COVID-19 sa ma contacteze.
Tatal meu este in stare critica si are nevoie de plasma de la pacienti care au avut COVID-19. Donarea se face la centrul de transfuzii pe numele COSTIN FELICIAN IOAN.

Telefon informatii: 0753742831 -Alex Costin” – Facebook Alex Costin

“Doamne ajută, oameni dragi!

Avem mare nevoie de ajutorul vostru. Bunica noastră a fost diagnosticată cu COVID-19, iar starea ei este critică, momentan aflându-se în comă indusă. Dacă vreunul dintre voi, a fost infectat și s-a vindecat de acest virus sau cunoașteți persoane care au trecut prin așa ceva, vă rugăm să donați plasmă pentru bunica noastră.

Donarea se face la Centrul de Transfuzii pe numele POP VERONICA.

Este un moment de mare încercare pentru toată lumea. Acest virus a întors omenirea pe dos, astfel încât oamenii se uită unul la celălat cu bănuială și dispreț. Dar stiu că sunt și oameni de bună credință care nu au uitat că sunt oameni și nu au uitat de omenie, iar pe aceia îi rugăm să întindă o mână de ajutor!
Bunul Dumnezeu să răsplătească însutit și înmiit tuturor celor care vor dona sânge și vor salva o viață!

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați. VĂ MULȚUMIM!” – Facebook Adelina Marc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here