ANIVERSARE INEDITĂ – Octavia şi-a petrecut ziua de naştere la IPJ Maramureş (FOTO)

453

Pentru poliţişti este un sentiment deosebit să ştie că un copil îşi doreşte să petreacă ziua de naştere alături de ei, spun reprezentanții instituției. Octavia a împlinit patru ani şi înainte de a gusta din tortul pregătit pentru aniversarea ei, a venit la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş însoţită de educatoare şi de colegii de la Grădiniţa de Arte din Baia Mare.

„Nu e un secret faptul că poliţiştii îi apreciază în mod deosebit pe cei mici şi că se implică în multe activităţi menite să contribuie la siguranţa şi binele lor. Dar ziua Octaviei i-a provocat pe oamenii legii să fie „la înălţime”. Şi ce cadou poate fi mai potrivit în sezonul cireşelor decât …cireşele?! Astfel, atât Octavia cât şi colegii ei au savurat fructele culese din curtea inspectoratului de către mascaţi.

A fost totodată un context potrivit pentru cei mici de a discuta cu poliţiştii de prevenire despre ce trebuie să facă pentru siguranţa lor pe drumurile publice, acasă, la locurile de joacă sau în vacanţa care se apropie. După ce au aflat care sunt regulile, micii pietoni au putut testa şi motocileta din dotarea Biroului Rutier Baia Mare, sub supravegherea poliţiştilor rutieri. Periplul prin Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş s-a încheiat cu zâmbete provocate de cei mai tineri câini poliţişti şi cu explicaţiile oferite de conductorii Grupei Canine”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here