ANIVERSARE – Cornelia și Lupu Rednic, 25 de ani de carieră

1275

Cunoscuții cântăreți de muzică populară Cornelia și Lupu Rednic aniversează 25 de ani de carieră. Evenimenul va fi marcat duminică, 25 martie, printr-un concert aniversar care se va desfășura în București, la Sala Palatului, de la ora 19.

Cu această ocazie, Orchestra Națională ”Lăutarii” din Chișinău (dirijor Nicolae Botgros), în formație extinsã (peste 50 de instrumentiști), va acompania cei mai cunocuți interpreți de muzică populară din toate zonele țării, în cadrul Galei Aniversare ”Cornelia și Lupu Rednic – 25 de ani de carieră artistică”.

Evenimentul va include și lansarea oficială a albumului DVD “Maramureș, tărâm de basm”, considerat de cei doi artiști drept actul lor de maturitate artistică deplină.

“Când vin oaspeții în casa unui român, în casa unui moroșan, el îi cinstește cu ce are mai bun și mai frumos. Noi vă primim cu drag în casa noastră, vă cinstim cu cântecul nostru și vă invităm să vă bucurați, alături de noi, de bogățiile folclorului maramureșean, cel care, prin profunzimea, virtuozitatea și înțelepciunea sa, ocupă un loc de cinste în cununa tradițiilor romănești”, este profesiunea de credință a soților Cornelia și Lupu Rednic.

Marius CÎMPIAN

Maia multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here