ANCHETĂ ÎN MARAMUREȘ – Bărbatul acuzat de agresiune sexuală, dus la Psihiatrie

629

Noutăți în cazul suspiciunii de agresiune sexuală de la Moisei. Bărbatul acuzat de adolescenta în vârstă de 17 ani a ajuns la spital, pentru expertiză.

Grozăvia a avut loc la finalul săptămânii trecute. Rămas singur cu cele trei fete ale sale, după ce soția a plecat la muncă, bărbatul ar fi început să își pipăie fiica cea mare. Fata, aflată la menstruație, a ieșit sângerând abundent și a primit ajutor din partea vecinilor, care au sunat la 112. Inițial, adolescenta a spus că a fost violată, după care și-a nuanțat declarația și a spus că doar a fost atinsă în zonele intime de tatăl ei. Polițiștii au luat legătura cu bărbatul și se pare că acesta a fost destul de cooperant.

“Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost depistat și internat la spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.
O anchetă a fost demarată și de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Maramureș, mai ales că, în afară de adolescenta care acuză agresiunea, familia mai are încă două fete minore.

Cătă ȚINEGHE

Citește și

ANCHETĂ COMPLEXĂ – Acuzații de viol în Maramureș! Polițiștii trebuie să descâlcească ițele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here