ANCHETĂ ACCIDENT – Adolescenta lovită de maşină pe zebră, în Sighet, a traversat în fugă (GALERIE FOTO)

1405

Atenţie sporită la trecerile de pietoni! O clipă de neatenţie îţi poate asigura ore sau zile în spital. Cu siguranţă, pietonii trebuie să fie cu băgare de seamă şi la conducătorii auto, care pot fi la fel de neatenţi.

Conform primelor cercetări, adolescenta în vârstă de 15 ani, lovită de maşină duminică seară, în zona Big din Sighetu Marmaţiei, ar fi traversat strada prin loc regulamentar şi semnalizat corespunzător, însă în fugă.

“Duminică, puţin după ora 19.00, pe strada Bogdan Vodă din municipiul Sighetu Marmaţiei, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. O minoră în vârstă de 15 ani, care se afla angajată în traversarea străzii de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător din dreptul unei pizzerii, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 42 de ani din Vadu Izei. În urma impactului, minora a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean din Baia Mare, pentru continuarea investigaţiilor medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Conform primelor cercetări, tânăra a fost angajată în traversarea străzii în alergare”, a explicat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Mai trebuie menţionat şi faptul că zona respectivă nu este iluminată foarte bine, fapt care a favorizat producerea accidentului.

Cătă ŢINEGHE

Galerie foto – Daniel Naghi

Citeşte şi

ACTUALIZARE – ALERTĂ – Adolescentă lovită de maşină în Sighetu Marmaţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here