„ANA LUI MANOLE” – Corpul de control al Premierului, sesizat cu privire la lucrările din Pasul Mesteacăn

1104

Lucrările care se desfăşoară în Pasul Mesteacăn au constituit subiectul unei interpelări adresate Ministrului Transporturilor de către un parlamentar de Maramureş. Sorin Bota a sesizat totodată şi Corpul de Control al Primului-Ministru şi Curtea de Conturi, cu privire la, ceea ce spune el că este “bătaia de joc pe bani publici practicată de angajaţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere în Pasul Mesteacăn, pe DN 1C, la intrare în judeţul Maramureş“.

“Aici, în fiecare an se surpă, pe lângă o altă porţiune de drum, inclusiv lucrările de reparaţii efectuate la surpările care au avut loc în anii precedenţi. Cerem tragerea la răspundere a celor care se fac vinovaţi de stabilirea soluţiei, proiectarea, execuţia şi recepţia acestor lucrări proaste ce se desfăşoară an de an în Pasul Mesteacăn”, precizează deputatul.

El continuă: „La fel ca în cazul legendei „Meşterului Manole”, tot ceea ce repară constructorii peste noapte în Pasul Mesteacăn, se surpă peste zi. Chiar nu înţelege nimeni că până nu se elimină cauza acestui fenomen degeaba peticim unde se rupe?”.Măsurile care ar urma să fie dispuse “trebuie să conducă la imputarea sumelor de bani din buzunarul celor care vor fi găsiţi vinovaţi de această risipă a banului public”.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragoş HOJDA

2 COMENTARII

  1. Din păcate nu suntem in China unde constructorul, in astfel de cazuri, primeste pedeapsa cu moartea pentru ca a furat din banii guvernului… 😉😔 ..uite ce se construieste acum in China.. 😉😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here