AMICAL CU RAPID SATU NOU DE SUS – Sport Team Baia Mare, la al cincilea egal din această vară

251

Rapid Satu Nou de Sus și Sport Team Baia Mare s-au întâlnit la final săptămânii trecute într-o partidă amicală. Meciul s-a desfășurat pe terenul din Satu Nou de Sus și s-a încheiat la egalitate 5-5(2-3).

„Jocul s-a disputat pe contre, fiind echilibrat, cu un plus în prima repriză pentru Sport Team, care a condus la pauză cu 3-2, prin golurile marcate de Ionuț Buhai-2 și Bogdan Bîrle, respectiv Ionuț Balmoș și Andrei Mladin de la gazde.

În primele 30 minute din repriza a doua, jocul a fost controlat din nou de cei de la Sport Team, care au condus cu 4-2, prin golul înscris de Sergiu Fagi. Ultimele 15 minute din meci au aparținut gazdelor, care au marcat de trei ori, prin Erno Konyicska-2 și Alex Chiuzbăian, preluând conducerea cu 5-4 (min. 85). Până la final, Sport Team a reușit egalarea prin Daniel Gheighiș”, a declarat Ioan Marchiș, antrenorul echipei Sport Team Baia Mare.

Sport Team a înregistrat al cincilea egal în meciurile disputate în această vară. Pentru acest meci, la Rapid Satu Nou de Sus (care va juca din nou în Liga a IV-a Maramureș), antrenorul și conducătorul echipei, Ștefan Sarca, a convocat mai mulți jucători tineri, care au terminat junioratul. Acestora li s-au adăugat fotbaliștii cu experiență în Liga a V-a, Rapid Satu Nou de Sus încercând să-și alcătuiască un lot cu care să facă față noii provocări.

– Rapid: Adelin Trif, George Herțeg, Denis Șomcherechi, Viorel Costea, Iosif Beko, Andrei Mladin, Ionuț Balmoș, Erno Konyicska, Marius Ardeli, Alex Chiuzbăian, Andrei Rus, Marius Precup, Nicu Munteanu, Paul Sălișcan și Robert Dancoș. Antrenor: Ștefan Sarca;

– Sport Team: Edy Costin, Darius Mihuț, Daniel Chendrean, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec (cpt.), Marius Cardoș, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Rareș Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Ionuț Pop, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle și Ciprian Coste. Antrenor: Ioan Marchiș.

Au arbitrat: Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.

Sport Team Baia Mare va disputa următorul meci amical joi, 8 august, în compania unei alte echipe din Liga 4 Maramureș. Este vorba de AS Nistru, formația care își va schimba denumirea în CS Tăuții Măgherăuș pentru ediția 2019-2020 a campionatului.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here