AMICAL CU KISVARDA (AZI, ORA 17) – Fetele de la Minaur, la prima apariție în fața fanilor

223

Suporterii băimăreni vor putea vedea azi la lucru, pentru prima dată în această vară, handbalistele de la CS Minaur cu ocazia meciului amical pe care acestea îl vor disputa în compania echipei maghiare Kisvarda Master Good SE. Meciul este programat de la ora 17, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

Este așteptată cu mult interes evoluția noilor achiziții, Ana Maria Măzăreanu, Cristina Ciauăescu, Paulina Masna, Larisa Tămaș, Roxana Szolosi, Camelia Hotea, Mădălina Conache, Andreea Popa și Eva Kerekes, de la care se așteaptă să aducă un plus de valoare echipei băimărene.

Este al doilea meci de pregătire pe care CS Minaur îl joacă de la reluarea pregătirilor, primul dintre ele desfășurându-se în compania aceluiași adversar, dar în deplasare. Kisvarda s-a impus cu 33-23 (14-10). În meciul disputat în Ungaria, CS Minaur a folosit următorul lot: Cristina Enache (5 intervenții), Ana Maria Măzăreanu (o intervenție), Cristina Ciaușescu (3 intervenții) – Marija Shteriova 8, Paulina Masna 5, Sonia Seraficeanu 3, Oana Cîrstea 3, Anca Polocoăer 2, Yaroslava Burlachenko 1, Larisa Tămaă 1, Roxana Szolosi, Camelia Hotea, Mădălina Conache, Oana Bondar. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudiu Cetățeanu.

În acest moment, CS Minaur dispune de 19 jucătoare, după ce s-au alăturat lotului și cele două tinere care au fost cu Naționala Under 19 la Campionatul European din Ungaria, Eva Kerekes și Andreea Popa. Lipsește doar Helena Rysankova, handbalista din Cehia fiind în recuperare după operația suferită acum câteva luni.

Înainte de începerea campionatului, suporterii băimăreni își vor mai putea urmări favoritele la ediția a III-a a Trofeului Minaur ( 22-24 august), competiție la care au mai fost invitate echipele Măgura Cisnădie, Universitate Cluj-Napoca și Iuventa Michalovce (Slovacia).

Săptămâna viitoare, CS Minaur va disputa un amical cu “U” Cluj-Napoca, în deplasare (7 august) și va participa la ediția a 25-a Memorialului “Tomas Jakubco” de la Michalovce (9-11 august). La această competiție băimărencele vor juca trei meciuri: cu GVM Europe Vac – Ungaria (9 august, ora 15.45); cu Metraco Zaglebie Lubin – Polonia (10 august, 15.45); cu Iuventa Michalovce – Slovacia (11 august, 11.15).

De asemenea, băimărencele mai au programate două meciuri de pregătire, ambele în deplasare. CS Minaur va întâlni Corona Brașov (14 august, ora 11) și cu Karpaty Uzhgorod – Ucraina (16 august, ora 16.).

Prima etapă din Liga Florilor este programată pe 31 august, CS Minaur urmând să primească vizita echipei Măgura Cisnădie, adversar pe care îl va întâlni și în cadrul Trofeului Minaur.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here