AMICAL CU DEBRECEN – AS Independența Baia Mare a câștigat în Ungaria

184

După două săptămâni de pregătire pe plan local, de la reluarea pregătirilor, echipa de fotbal feminin AS Independența a disputat sâmbătă, 3 august, primul amical al verii. Băimărencele au învins, în deplasare, echipa DLA-DEAC Debrecen (Ungaria), cu 2-1. Golurile băimărencelor au fost marcate de Marinela Cotos și Diana Pop (din 11 m).

AS Independența: Krisztina Szoke-Nagy – Corina-Maria Feleudean, Diana Pop, Camelia Daneliuc, Gabriela Titu – Laura Desmerean – Alexandra Buftea, Dariana Indrei – Marinela Cotos, Denisa Predoi, Andreea Indrecan. Au mai evoluat: Alexandra Boldijar și Nicoleta Rodilă. Antrenor: Liviu Ivasuc.

„A fost o partidă cu tentă de joc-școală, însă încărcată de tensiuni nejutificate și cu prea mult ghinion din punct de vedere medical. Din păcate, la capitolul accidentări putem spune că am fost ghinioniști. Krisztina Szoke-Nagy și Laura Desmerean au părăsit terenul de joc cu suspiciuni medicale destul de grave, în urma unor entorse”, au declarat reprezentanții echipei AS Independența Baia Mare.

Băimărencele vor juca în zilele următoare încă două partide amicale în Ungaria, la Budapesta și Miskolc. În prima etapă din noul campionat al Ligii I la fotbal feminin, programată în data de 25 august, AS Independența va întâlni, în deplasare, echipa Heniu Prundu Bârgăului (jud. Bistrița-Năsăud).

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here