ALTĂ PERCHEZIŢIE! – Mobilizare ITPF Sighet! Ţigări ascunse într-un garaj (GALERIE FOTO)

658

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au descoperit și confiscat 7.520 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse în garajul unui cetățean român.

În data de 20 martie, începând cu ora 15.50, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş – ITPF Sighetu Marmației au efectuat percheziții la două imobile de pe raza localității Lunca la Tisa.

“În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii de frontieră au identificat în curtea imobilului care aparține cetățeanului român F.D., în vârstă de 38 de ani, ascunse în canalul auto din garaj, mai multe colete cu țigări.
În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 7.520 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare totală de 88.000 de lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării”, a explicat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here