ALERTĂ – Un băimărean este căutat de aproape două săptămâni (FOTO)

238

Altă zi, alt caz de dispariție. A fost final fericit în cazul minorului în vârstă de nouă ani, dispărut de pe strada Rapsodiei din Baia Mare.

Băiatul a fost găsit miercuri seară, pe raza municipiului, nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu a comis vreo faptă penală. În schimb, acum, avem altă alertă.

Poliţiştii maramureşeni caută un bărbat care, la data de 30 iunie, a plecat de la domiciliul său din cartierul Meda, mai exact de pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare, şi până în prezent nu s-a întors.

Bărbatul se numeşte Vasile Stoica, este în vârstă de 63 ani şi are următoarele semnalmente: 1,80 m înălţime, constituţie corpolentă, ochi căprui, păr grizonat-tuns scurt, calviţie frontală.

Ca semne particulare acesta prezintă leziuni vizibile ale psoriazisului la nivelul capului, coatelor şi gambelor.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare roşie, pantaloni lungi din bumbac și în picioare avea o pereche de adidaşi de culoare neagră cu inserţii albe şi roşii. Pe cap avea o bască albă cu cozoroc.

“Persoanele ce pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze 112”, a spus Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here