ACTUALIZARE 4 – TRAGEDIE – Un bărbat din Bârsana a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul. Patru copii au rămas orfani!

3432

Accident în localitatea Bârsana, astăzi, în jurul orei 14.40. Un tractor s-a răsturnat în zona Valea Caselor și a rezultat o victimă încarcerată. Forțe de intervenție se îndreaptă către locul indicat.

ACTUALIZARE – La fața locului au ajuns polițiști și medici. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, bărbatul a decedat. Acesta avea 44 de ani și avea acasă… patru copii.

ACTUALIZARE 2 – “La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD descarcerare și un echipaj SAJ din Sighet. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Ioana Cătană, din cadrul SAJ Maramureș.

ACTUALIZARE 3 – “Un bărbat de 43 de ani, care a condus un tractor fără cabină dinspre centrul localității Bârsana spre Valea Caselor, pe o porțiune de drum în pantă, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din păcate, bărbatul a decedat. Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul nu era înmatriculat. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 4 – Intervenția a fost una dificilă, întrucât accidentul a avut loc într-o zonă greu accesibilă. În plus, bărbatul era prins sub tractor, în zona volanului. Tractorul i-a strivit bărbatului zona toracică.

Material în curs de actualizare

Cătă ȚINEGHE

Foto – sighet247.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here