PREMIERĂ AxaNews.ro – ACTUALIZARE 4 – ESTE CRIMĂ!… – Sigheteancă înjunghiată de fostul partener. Agresorul, în custodia poliţiei

4115

Grozăvie în dimineaţa zilei de joi, 21 martie, în jurul orei 07.00, în Sighetu Marmaţiei. Un bărbat şi-a înjunghiat fosta parteneră. Aceasta a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal. Agresorul este căutat de poliţie.

ACTUALIZARE – Întâmplarea a avut loc, pe fondul geloziei, într-un apartament situat în cartierul Unirii. Cuplul are doi copii. Bărbatul are aproximativ 35 de ani.

ACTUALIZARE 2 – Agresorul se află în custodia oamenilor legii. Femeia are multiple plăgi înjunghiate. Mai exact, victima a fost adusă cu cuţitul în ea. Acest lucru i-a salvat viaţa şi a evitat o hemoragie puternică. Într-una dintre plăgi, o coastă a oprit penetrarea. Femeia este conştientă şi a fost stabilizată. În prezent (n.red. 08.20), i se fac investigaţii suplimentare. Cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Tânăra are 29 de ani, agresorul, 34.

ACTUALIZARE 3 – “Loviturile de cuţit au condus la o perforaţie a hemotoracelui. Astfel, cavitatea s-a umplut cu sânge. Ca atare, s-a decis transferul la Secţia de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Judeţean “Constantin Opriş” Baia Mare”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Mariana Şimon, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

ACTUALIZARE 4 – Tânăra, pe numele său Cristina S., a decedat. Aşadar, se va schimba şi încadrarea juridică a faptei.

——————————————-

Nu este singurul caz de acest gen care a avut loc în Sighetu Marmaţiei. În ultimii ani, au fost mai multe incidente grave, unele dintre ele finalizându-se cu crimă. Să mai spunem şi că violenţa în familie a fost la ordinea zilei de când a început anul 2019. Au fost emise peste 80 de ordine de restricţie temporară, faţă de bărbaţi care şi-au agresat partenerele. În plus, a fost crima din cartierul Săsar din Baia Mare, despre care se spune că a fost rezultatul unui conflict conjugal.

Material în curs de actualizare

Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here