ACTUALIZARE 2 – ALERTĂ – Pilotul elicopterului prăbușit la Săpânța a fost identificat! (VIDEO ȘI FOTO)

1892

Informații de ultimă oră în cazul elicopterului prăbușit la Săpânța. Acesta ar fi fost identificat ca fiind un cetățean din Belarus. Acesta ar fi decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Faptul este întărit de starea avansată de putrefacție în care se afla cadavrul. Potrivit informațiilor, bărbatul ar fi avut 48 de ani. Suspciunea este că ar fi adus țigări de contrabandă, însă, din cauza încărcăturii mari și a faptului că zbura la altitudine mică, pentru a nu fi reperat de radare, a agățat vârfurile copacilor.

ACTUALIZARE – În cazul accidentelor aviatice care se produc în Maramureș, ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Am încercat să îi contactăm pe reprezentanții instituției, însă, probabil, întrucât cazul a ieșit la iveală după finalul orelor de program, aceștia nu au răspuns, pentru a ne oferi mai multe informații. Probabil că un elicopter de fabricație rusească găsit prăbușit în Săpânța și un cetățean străin, din Belarus, găsit în stare de putrefacție la bordul aparatului de zbor, nu constituie un caz de formă majoră (chiar dacă s-a întâmplat, ca o ciudată coincidență, de 9 mai, Ziua Independenței de Stat a României și Ziua Europei). Așteptăm punctul de vedere al Parchetului.

ACTUALIZARE 2 – Bărbatul se numea Dimitri Evghenevic Kostikov și era născut în 30 decembrie 1971. El s-ar fi născut în orașul Vitebsk, considerat ca fiind rău famat. El, însă, ar fi locuit în Minsk.

Vom reveni cu informații!

Cătă ȚINEGHE, Liviu ȘIMAN

Citește și

PREMIERĂ AxaNews.ro – ACTUALIZARE 5 – Elicopter de fabricație rusească, prăbușit la Săpânța (VIDEO ȘI FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here