ALERTĂ – Pedofil în Baia Mare? Polițiștii îl cercetează după ce a acostat un copil de 9 ani (FOTO)

1555

Un caz ieșit din comun a șocat opinia publică din Baia Mare. Un bărbat este cercetat după ce a abordat un copil în vârstă de nouă ani pe treptele bazinului de înot.

“Atenție! Părinți, în Baia Mare umblă nestingherit un nenorocit de pedofil! După ce a agresat 2 copii, pe unul din ei în văzul lumii și surprins de camerele de luat vederi, a fost prins și mai apoi eliberat de poliție pe motiv că probele nu sunt concludente. Nu am postat filmarea pentru a proteja identitatea copilului, dar aveți câteva imagini în care puteți vedea agresorul. Să fim atenți și sa ne protejăm copiii pentru că autoritățile se pare că nu o vor face”, a scris, pe o rețea de socializare băimăreanca Raluca Matei Gherghel.

Conform surselor noastre, individul respectiv i-a spus băiatului să ridice tricoul, asta după ce tocmai ieșise de la bazin. Imediat, au apărut reacții ale mamelor, pe rețelele de socializare.

“În ce lume trăim! Nu ne mai putem lăsa copilul nici în fața blocului singur, că ne trezim cu pedofili. Aveți grijă mare, mămici!”, a scris Irina.

“Da, din păcate, aici, la noi, nu se intervine până nu avem dovezi clare și asta e valabil în tot ce înseamnă siguranța copiilor noștri, a noastră, a femeilor agresate, etc. Până aduni dovezi, se pot întâmpla multe”, a scris și Diana.

# Dosar penal pentru agresiune sexuală

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au reacționat după ce mesajul s-a rostogolit în mediul online.

“Din momentul în care au fost sesizați despre faptul că un minor a fost abordat de un bărbat necunoscut, polițiștii au demarat activități pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea situației de fapt. Pe numele bărbatului, în vârstă de 31 de ani, din Baia Mare, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Sub coordonarea procurorului, polițiștii de investigații criminale continuă cercetările”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here