ACTUALIZARE 2 – PANICĂ CU REPETIȚIE – Coincidențe, coincidențe! Incendiu de apartament, apoi de garaj, la distanță de câteva ore, pe aceeași stradă din Baia Mare (FOTO)

276

Un incendiu a fost semnalat în jurul orei 09.45, pe strada Cuza Vodă din Baia Mare, situată în proximitatea Spitalului Județean.

Conform primelor informații, un garaj a fost cuprins de flăcări. Fumul degajat de incendiu este vizibil din mai multe zone din oraș. Pompierii deplasați la fața locului intervin pentru stingerea vâlvătaiei. În plus, există și un echipaj de prim ajutor, pentru orice eventualitate.

ACTUALIZARE – Situația face că, în jurul orei 04.20, un alt incendiu a avut loc tot pe strada Cuza Vodă din Baia Mare. Focul se manifestase într-un apartament.

“Astăzi dimineață, pompierii maramureșeni au intervenit pe strada Cuza Vodădin municipiul Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit într-un aprtament. Focul adistrus diverse obiecte de mobilier și materiale textile. Cel mai probabil, incendiul apornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată”, a declarat Oana Alexa-Gonczi, purtător de cuvânt al ISU Maramureș.

ACTUALIZARE 2 – “În cel de-al doilea incendiu (n.red. – cel de la ora 09.45) au ars un autoturism, un ATV, o minimotocicletă, anvelope, electrocasnice și obiecte de îmbrăcăminte depozitate în garaj. Cauza probabilă, un scurtcircuit electric la instalația electrică a autoturismului”, a declarat Cornel Băbuț, purtător de cuvânt al ISU Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here