ACTUALIZARE 2 – ALERTĂ – Nu se va face şcoală în toată ţara vineri! Cauza, gripa

1720

Conform informaţiilor existente, toate unităţile şcolare din ţară vor fi închise în cursul zilei de vineri, 25 ianuarie.

Ministerul Educaţiei urmează să emită un ordin în minutele următoare, prin care va anunţa acest lucru.

Decizia vine ca urmare a numeroaselor cazuri de gripă din România.

ACTUALIZARE – Ministerul Educaţiei a emis un ordin prin care anunţă suspendarea orelor in toată ţara vineri, 25 ianuarie.

ACTUALIZARE 2 – “În baza Hotărârii Guvernului României nr. 26/12.01.2017 privind organizarea și funcționarea Ministerului Educației Naționale, cu modificările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 9 din ROFUIP și având în vedere adresa Ministerului Sănătății nr. 816/23.01.2019, Ministerul Educației Naționale a emis Ordinul 3097/23.01.2019 potrivit căruia în data de 25 ianuarie 2019 se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România. Suspendarea cursurilor va fi urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ și comunicate Ministerului Educației Naționale”, a precizat Adriana Meşter, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here