ALERTĂ NECESARĂ – Simulare de incendiu la depoul din Sighetu Marmației (FOTO)

254

Paza bună trece primejdia rea. Pe această idee merg și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș. Periodic, instituția organizează diverse exerciții, simulări necesare pentru ca angajații din structurile de intervenție să se poată pregăti pentru situații reale.

Conducerea ISU Maramureș a acordat, în ultimele luni, un interes deosebit în acest sens, pentru aceste pregătiri. Cel mai important exercițiu a fost cel organizat, sub comanda președintele CJSU Maramureș, Vasile Moldovan, la Aeroportul Internațional Maramureș.
A venit acum rândul celui de-al doilea municipiu al Maramureșului. Reprezentanții ISU Maramureș au organizat o simulare de incendiu la depoul CFR din Sighetu Marmației, la care au participat angajații din municipiul de pe Tisa.

“Cadrele Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au efectuat un exercițiu la depoul CFR Sighetu Marmației. Au participat trei echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor EPA SMURD. Exercițiul a fost coordonat de către comandantul subunității- lt.col. Vlasin Adrian și s-a desfășurat în cooperare cu personalul stației CFR Sighetu Marmației”, a explicat Cornel Băbuț, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here