ACTUALIZARE 4 – ALERTĂ – Fetiță în vârstă de șase ani, dispărută în Repedea. Nu este exclusă varianta înecului! Căutările s-au întrerupt! (GALERIE FOTO)

9176

O amplă operațiune de căutare a început în după amiaza zilei de vineri, 10 mai, la Repedea. O fetiță în vârstă de patru ani a dispărut fără urmă. La fața locului, s-au format echipe de căutare.

ACTUALIZARE – Fetița a dispărut de la domiciliu. Grav este că, în apropiere, se află un curs de apă. La operațiune participă polițiști, jandarmi și pompieri.

ACTUALIZARE 2 – “Polițiștii, sprijiniți de jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari caută o fetiță dispărută de la domiciliu. Fetița, de 6 ani, a dispărut în jurul orei 14.00. La activitățile de cautare va participa și un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Politie al Județului Maramureș. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă, 112!”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 3 – Toată lumea se gândește la cel mai rău, mai ales după ce au auzit declarațiile fetiței de vârstă similară cu cea a fetiței dispărute.

“Toată lumea s-a mobilizat și o caută. Ne-am îngrozit, însă, atunci când am auzit ce a spus fetița cu care se juca cea dispărută. I-a arătat secretarul încotro a plecat prietena ei. Iar încolo este râul Tomnatic, la vreo 80 de metri, care este foarte umflat după ploile torențiale. Acolo, totuși, știm că ar fi gard de protecție. Noi sperăm să nu fie așa”, a relatat, pentru AxaNews.ro, Ioan Miculaiciuc, primarul comunei Repedea.

La acțiunile de căutare participă și un echipaj canin cu câine de urmă din cadrul IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 4 – Primarul Ioan Miculaiciuc a declarat, pentru AxaNews.ro, că la orele serii, căutările au încetat. Fetița, pe numele ei Valentina Rusnac, nu a fost găsită.

“Familia stătea în chirie acolo. Locuința este situată aproape de pârâul Tomnatec. E totul îngrădit, dar este o portiță acolo, care se poate deschide. Fetița cu care se juca fetița dispărută este sora sa mai mică, în vârstă de patru ani. Ea a indicat faptul că sora ei s-a dus către râu. Apa este destul de mare pentru o fetiță de vârsta ei. Câinele de urmă a mers inițial în sus pe vale, însă a plouat foarte tare și urmele s-au degradat. La noi mai este și zăpadă, în sus. Părinții au declarat poliției că, exact cu o zi în urmă, fetițele s-au jucat lângă râu și le-au atras atenția să nu facă asta. A venit și domnul comandant de la Vișeu de Sus aici și multe forțe de intervenție. Mâine căutările se vor relua”, a declarat Miculaiciuc.

Vom reveni cu informații!

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here