ACTUALIZARE – TRAGEDIE PE ŞOSEA – Biciclist accidentat mortal în Mogoşeşti

925

Tragedie pe şosea în localitatea Mogoşeşti. Un biciclist a fost accidentat mortal de un TIR. Momentan, circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier nu sunt cunoscute.

Cert este faptul că bărbatul, un vârstnic, a fost resuscitat minute bune de medicii sosiţi la faţa locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ACTUALIZARE – “În timp ce autotractorul cu semiremorcă condus dinspre Satulung spre Ardusat de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Satu Mare, se afla în depăşirea unui biciclist, acesta din urmă s-a dezechilibrat, a fost acroşat de semiremorcă şi proiectat pe carosabil. În urma accidentului, bărbatul, în vârstă de 72 de ani, din comuna Ardusat, a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalul acestora, să dispună măsurile legale”, a declarat, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here