ACTUALIZARE 3 – ACCIDENT FEROVIAR – Mașină spulberată de tren în Maramureș. Un tanar de 20 de ani a murit după ce a fost efectiv proiectat în afara autoturismului (FOTO)

1738

Un accident feroviar a avut loc vineri, 12.07 la… ora 07.12, în localitatea Fersig.

Din primele informații, un autoturism a fost lovit de tren la trecerea la nivel peste calea ferată din localitatea Fersig.

O persoană a fost proiectată în afara autoturismului și este inconștientă.

Echipaje ale SAJ, SMURD, IPJ sunt la fața locului.

ACTUALIZARE – Medicii nu au putut decât să constate decesul persoanei.

ACTUALIZARE 2 – Tânărul are 20 de ani, se numește Dănuț I. și era singur în mașină. Accidentul a avut loc pe fondul ceții intense de la acea oră.

ACTUALIZARE 3 – Respectiva trecere peste nivel cu calea ferată este semnalizată numai cu Crucea Sfântului Andrei, nu și cu semnale acustice și luminoase.

Material în curs de actualizare

Cătă ȚINEGHE

4 COMENTARII

  1. De ce nu Spune-ți “Trecere la nivel de cale ferată nesemnalizată nici acustic nici luminata?”De ce trebuie sa moara cineva ca sa se ia măsuri ?Oare cine este responsabil “ceata”?

    • Suntem de aceeași părere cu dumneavoastră (nici noi nu suntem de acord cu faptul că trecerea nu este semnalizată acustic și luminos), motiv pentru care am făcut precizările de rigoare.

  2. Un tren se aude când vine, nu este pe “silențios”….. dar dacă asculți la maxim MANELE normal că nu mai auzi nimic! Chiar dacă era ceață, deschizi geamul la mașină și auzi că vine un tren, nu te bagi că un berbec pe calea ferată! Mai ales că era ora la care de obicei trece trenul pe acolo! Păcat de mort !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here