ACTUALIZARE 5 – ALERTĂ – Accident cu cinci persoane încarcerate în cartierul sighetean Iapa. O persoană a decedat (FOTO)

11319

Un grav accident de circulaţie s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 2 februarie, în Sighetu Marmaţiei. Mai exact, acesta s-a produs în jurul orei 21.00, în cartierul Iapa, în vârf, în zona Cearda.

Din primele informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, au rezultat patru victime, toate încarcerate. La faţa locului s-au deplasat forţe de intervenţie.

ACTUALIZARE – Din nefericire, o persoană a decedat. Celelalte trei victime au fost preluate de echipajele medicale. La faţa locului au intervenit cei de la Detaşamentul Sighet, cu o autospecială şi un echipaj de prim ajutor SMURD şi două ale SAJ Maramureş.

ACTUALIZARE 2 – Numărul victimelor este, în realitate, de cinci. O persoană a decedat, în timp ce alte patru sunt conştiente. Către Sighet au pornit din Baia Mare echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi autospeciala de transport victime multiple.

ACTUALIZARE 3 – În accident au fost implicate în BMW înmatriculat în Maramureş şi un VW Sharan, înmatriculat în Satu Mare. Conform informaţiilor existente (intervenţia şi ancheta sunt în desfăşurare, aşadar informaţiile nu sunt confirmate şi oficiale), persoana decedată ar fi din Maramureş şi nu este exclusă ipoteza consumului de alcool la volan.

ACTUALIZARE 4 – Conform surselor AxaNews.ro, persoana decedată este un tânăr din Săpânţa. S-ar fi aflat în autoturismul BMW.

ACTUALIZARE 5 – Toate victimele sunt bărbaţi şi au vârstele de 19, 21, 30 şi 31 de ani. Un tânăr în vârstă de 18 de ani a decedat.

Vom reveni cu detalii!

Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here