ACTUALIZARE – ALERTĂ – Accident cu două autoturisme şi o ţeavă de gaz fisurată în Sighetu Marmaţiei

919

Un accident de circulaţie s-a produs în seara zilei de joi, 8 noiembrie, în jurul orei 19.00, pe strada Nicolae Grigorescu din Sighetu Marmaţiei, în dreptul imobilului cu nr. 61.

Din primele informaţii, au fost implicate două autoturisme şi ar fi rezultat două victime. În plus, o conductă de gaz a fost fisurată.

Forţele de intervenţie se îndreaptă spre locul indicat.

ACTUALIZARE – Un bărbat care conducea un autoturism pe strada Nicolae Grigorescu din Sighetu Marmaţiei a intrat în depăşirea unui alt autoturism al cărui conducător a virat la stânga, pentru a intra în curtea unui imobil. În acel moment, cele două maşini au intrat în coliziune. Un minor în vârstă de patru ani, pasager în primul autoturism, a fost transportat la spital, însă nu a necesitat internarea. Cele două maşini au fost serios avariate.

“Impactul s-a soldat şi cu distrugerea unui stâlp de electricitate, a unei conducte de gaz şi a gardului unui imobil. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. În cazul primului şofer, cel care a intrat cu autoturismul în depăşire, etilotestul a indicat 0,17 mg /l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalul acestora să dispună măsurile legale”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here