ALCOOL ŞI PARCUL DE LA GARĂ – Intervenţie a jandarmilor pentru a calma opt bărbaţi

693

Sunt zone în Baia Mare de care este mai bine să te fereşti, iar una dintre ele este zona parcului de la Gară. La finele săptămânii trecute, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în parcul din faţa gării CFR, de pe strada Gării din localitatea Baia Mare, pentru faptul că opt bărbaţi consumau băuturi alcoolice, tulburau ordinea publică prin strigăte şi larmă, adresându-şi injurii şi expresii jignitoare.

Nu a fost singura intervenţie a jandarmilor. Aceştia au fost solicitaţi să intervină pe strada Horia din Baia Mare, vineri 13 aprilie a.c., pentru faptul că un bărbat cu vârsta de 38 de ani din localitatea Craiova judeţul Dolj, a provocat scandal tulburând liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare persoanelor aflate în zonă. Apoi, jandarmii care executau misiunea de asigurare a ordinii publice pe timpul desfăşurării Hramului Mănăstirii ,, Izvorul Tămăduirii ” din localitatea Petrova vineri 13 aprilie a.c., au fost solicitaţi de către cetăţenii care participau la slujba religioasă să intervină pentru faptul că trei bărbaţi, doi din judeţul Botoşani şi unul din judeţul Maramureş, au apelat în mod repetat la mila credincioşilor.

Pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, vineri 13 aprilie, a fost solicitată intervenţia jandarmilor deoarece un bărbat cu vârsta de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a adresat expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă unui angajat al S.C. Urbis.

Sâmbătă, 14 aprilie a.c., un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, aflându-se în faţa unui imobil de pe strada Aleea Dobrogei din Baia Mare, a ascultat muzica la un volum ridicat în autoturismul proprietate personală tulburând prin aceasta liniştea locatarilor. Nu în ultimul rând, jandarmii din cadrul patrulei auto urbane din localitatea Sighetu Marmaţiei, au surprins pe strada 9 Mai un tânăr de 19 ani din localitate, în timp ce consuma băuturi alcoolice, tulbura ordinea publică prin strigăte şi larmă.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here