AJOFM MARAMUREȘ – Locuri de muncă pentru studenții care vor să lucreze în Germania, pe perioada vacanței de vară

392

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureş anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

“Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Maramureş, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru
Ocuparea Forței de Muncă Maramureş, str. Hortensiei, nr.1A, Baia Mare, în vederea înregistrării aplicațiilor”, informează reprezentanții AJOFM Maramureș.

Ȋnregistrarea se va desfășura până în data 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate
la numărul de telefon 0262222251.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here