AJF MARAMUREȘ – Speranțe pentru reluarea campionatelor județene

522

Cu o lună în urmă, Federația Română de Fotbal a decis suspendarea activității fotbalistice pe întreg teritoriul României și la toate nivelurile, ca urmare a pandemiei cu COVID-19.

Prin urmare, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș și-a suspendat activitatea, neorganizând niciun fel de competiție. Sunt însă șanse mari ca sezonul 2019-2020 din Liga 4 și Liga 5 să fie dus la bun sfârșit, mai ales că, din punct de vedere sportiv, nu este o miză mare pusă în joc. Practic, interesează doar numele campioanei Maramureșului, care ar urma să  joace un meci de baraj cu campioana județului Bistrița-Năsăud pentru promovarea în Liga 3.

„Chiar dacă nu am putut relua meciurile oficiale conform calendarului stabilit și nici nu vom auzi fluierul arbitrului prea curând, timpul încă ne permite să așteptăm în liniște evoluția crizei sanitare și să luăm la momentul oportun cele mai înțelepte decizii. Păstrăm în permanență legătura atât cu Federația Română de Fotbal, cât și cu celelalte asociații județene din țară. Aveți încredere în noi: vom face cele mai potrivite alegeri pentru a duce la bun sfârșit sezonul 2019/2020.

Pentru fotbal va fi destul timp, în acest moment trebuie să ne preocupe sănătatea tuturor participanților la fenomenul fotbalistic din Maramureș. Conducerea AJF Maramureș împreună cu corpul de arbitri și observatori suntem pregătiți să reluăm în orice moment competițiile și să fim în măsură să comunicăm campioanele atât la nivel de juniori, cât și la seniori (Liga 4), precum și câștigătoarea Cupei României”, a declarat Zoltan Szekely, președintele AJF Maramureș, pentru site-ul asociației.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here