AGRESOR REȚINUT PENTRU 24 DE ORE – Trei ordine de protecţie emise de poliţiştii maramureşeni

57

În perioada 31 iulie – 2 august, polițiștii maramureșeni au intervenit la trei cazuri de violență în familie. În toate cazurile au fost emise ordine de protecție provizorii, iar într-un caz agresorul a fost și reținut pentru 24 de ore.

Unul dintre cazurile de violență domestică a fost semnalat la Cicârlău, unde a avut loc o altercație între un tată de 74 de ani și fiul acestuia de 43 de ani. Ambii se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt caz de violență în familie a fost sesizat la Sighetu Marmației. O femeie de 58 de ani a apelat SNAU 112 pentru a sesiza poliția cu privire la faptul că fiul său, de 36 de ani, a agresat-o fizic.

Al treilea caz de violență în familie a avut loc în municipiul Baia Mare, unde o femeie de 30 de ani a fost agresată de concubinul său. Victima, pentru că prezenta leziuni la nivelul feţei şi la nivelul membrelor superioare, a fost transportată la spital unde a rămas sub supraveghere medicală pentru investigaţii suplimentare. În acest caz, împotriva agresorului, pe lângă emiterea ordinului de protecție provizoriu, s-a luat și măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here