AEC BT 205: Boxa portabilă dotată cu difuzoare stereo si subwoofer

1589

Astazi vrem sa va prezentam un accesoriu media foarte util pentru smartphone sau tableta. Este vorba despre boxa portabila AEC BT 205. Aceasta are aspect elegant, sonorizare potenta si este la vanzare pe site-ul Gearbest.com la pretul accesibil de 20.96 dolari (112 lei cu transport si taxe incluse).

Cu ce se evidentiaza device-ul este combinatia de 2 difuzoare + subwoofer. Boxele cu putere totala de 6 wati sunt asezate de-o parte si de alta iar intre ele sade subwoofer-ul al carui rol este de a accentua basul in timpul sesiunilor de auditie. Cei 6 wati sunt suficienti intr-o camera de dimensiuni generoase.

Boxa se conecteaza wireless la orice smartphone sau tableta prin intermediul functiei Bluetooth 2.1. Semnalul Bluetooth intre boxa si telefon este receptionat la o distanta maxima de 10 metri (fara obstacole).

AEC BT 205 incorporeaza la interior o baterie Lithium-Ion de capacitate generoasa la 2300mAh. Acumulatorul asigura 6 ore de auditie si 240 ore de standby, ceea ce nu este rau deloc.

Boxa poate fi folosita si pe post de power-bank pentru ati incarca cu energie (prin intermediul portului USB) smartphone-ul sau tableta. Aceasta ‘operatiune’ se realizeaza prin cablul oferit standard de producator.

Clar o functie foarte utila atunci cand esti plecat in vacanta sau cu cortul. Vrem sa mentionam ca incarcarea unui device si ascultarea de muzica se poate face in acelasi timp.

Gadget-ul are microfon incorporat care iti permite sa vorbesti cu persoana care te-a apelat direct in boxa. Apelurile de pe smartphone sunt preluate prin apasarea butonului de pornire/oprire de pe boxa.

Pe device este prezent slotul MicroSD (compatibil cu pana la 32GB) care iti permite sa asculti direct in boxa melodiile in format MP3 din colectia ta de muzica.

Ca si design, boxa are un aspect elegant si tineresc. Sunt disponibile doua variante de culoare (negru, auriu) iar carcasa este realizata din aluminiu. Finisajele par a fi de calitate buna. Device-ul are dimensiuni reduse, ceea ce-l face super portabil.

Pozitia recomandata a boxei este cu difuzoarele in sus. Ea poate fi asezata si in ‘picioare’ deoarece marginea de jos este suficient de lata. Cele doua difuzoare si subwoofer-ul sunt acoperite cu un grilaj rezistent la lovituri.

Butoanele pentru muzica sunt asezate pe marginea de sus iar portul USB si slotul MicroSD sunt ascunse dupa un plastic detasabil asezat in dreptul butoanelor care controleaza muzica.

AEC BT 205 este o boxa portabila cu look elegant, difuzoare puternice si diverse functii utile. Daca ar fi sa criticam ceva este lipsa jack-ului audio de 3.5mm. Boxa este la vanzare pe site-ul Gearbest la pretul de 20.96 dolari (112 lei cu transport si taxe incluse).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here