ADUCERE AMINTE – Eroii martiri ai Revoluției, comemorați în Baia Mare

299

În Piața Revoluției din Municipiul Baia Mare va avea loc, în 22 decembrie, cu începere de la ora 9.00, ceremonialul militar și religios pentru sărbătorirea Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății.  După realizarea dispozitivului Detașamentului de Onoare, prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan va primi onorul, după care va saluta drapelul de luptă și va trece în revistă detașamentul de onoare.

Conform procedurii, va urma intonarea Imnului Național al României, care va fi interpretat de către fanfara municipală Baia Mare. Va urma serviciul religios și apoi vor fi rostite alocuțiuni despre semnificația Revoluției Române din Decembrie 1989. La troița din Piața Revoluției vor fi depuse coroane de flori și va avea loc defilarea detașamentului de onoare.

La final, oficialitățile și reprezentanții structurilor din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională se vor deplasa la mormintele eroilor martiri maramureșeni din municipiul reședință de județ, unde vor depune jerbe de flori.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here