ACUZAȚII GRAVE – Bătrân snopit în bătaie la Spitalul Sighet? A fost demarată o anchetă (FOTO)

244

Ancheta in Sighetu Marmatiei dupa ce un barbat in varsta de 78 de ani s-a ales cu o bataie tocmai in Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal.

Grozavia ar fi avut loc in data de 13 august si a fost facuta publica prin intermediul retelelor de socializare.

“Spitalul UPU din Sighetul Marmatie Asa tratament aplica in cazul celor care solicita salvarea de nenumarate ori… in cazul de fata acest batran are 78 de ani, iar domniile sale l-au <tratat>. Intr-o tara normala un om care a muncit toata viata lui, iar acum batranete ii da batai de cap, voi cei din UPU Sighet, asa ne veti trata cand vom fi batrani? RUSINEEEE! Cel care a indraznit sa il loveasca pe Nenea Ion iti spun ca vei plati pentru fapta ta!”, a scris Alina Condra.

Se vorbește despre faptul că a fost transportat cu ambulanța la UPU Sighet, în 13 august, ora 01.00. Bărbatul susține că ar fi fost transportat la Psihiatrie, unde un angajat l-ar prins de mână și i-ar fi cauzat leziuni. În data de 15 august, a fost externat din spital.

„Cu privire la bătrânul din Sighetu Marmației, care ar fi fost agresat la spitalul din municipiu, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în mediul online, l-au identificat pe bărbat și desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a comis fapta”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, a declarat, pentru AxaNews.ro, că pacientul a ajuns la CPU în 14 august, în jurul orei 02.30. “Un echipaj al Ambulanței l-a adus. Pacientul a fost transportat la Secția de Psihiatrie. Am demarat o cercetare internă, însă ne depășește situația, așa că am apelat la poliție. Noi nu avem cum să cercetăm cazuri de agresiune. Pacientul a fost însoțit la transfer de agenți de poliție. Aceștia au venit la Urgență cu un alt pacient, încătușat, la fel de agitat și s-a mers cu amândoi. Avem nevoie de mărturiile agenților de poliție. Am luat legătura cu aparținătorii și au promis că vor veni împreună cu bărbatul în cauză, să vedem cine l-a agresat. Le vom pune celor de la poliție la dispoziție toate persoanele implicate în incident. Acele fotografii au fost făcute în data de 15 august”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Dan Dunca.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here