ACUZÂND MODUL AUTOCRAT – Trei parlamentari anunṭă că au demisionat din PSD

650

Subsemnații Emanuel-Gabriel Botnariu, senator de Ilfov Corina-Alexandra Bogaciu, deputat de Ilfov Constantin-Cătălin Zamfira, deputat de Ilfov am luat decizia de a demisiona din Partidul Social Democrat, precum și din grupurile parlamentare ale acestuia, urmând să ne desfășurăm, în continuare, activitatea în grupurile senatorilor și deputaților neafiliați.

“Am recurs la acest gest ultimativ în semn de protest față de modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul, toți cei care nu sunt de acord cu deciziile luate de actualul președinte fiind linșați mediatic și excluși. În această logică se înscrie atitudinea vindicativă a președintelui Dragnea, care a lansat prin interpuși informația că dna Gabriela Firea, lider ales în unanimitate al organizației Ilfov a PSD, urmează să fie înlocuită de la conducerea filialelor București și Ilfov, după care chiar exclusă din partid, pentru simplul fapt că a cutezat să tragă un semnal de alarmă cu privire la faptul că partidul se îndepărtează din ce în ce mai mult de agenda reală a cetățeanului. Mai mult, președintele Dragnea a declanșat o amplă campanie de intimidare a primarilor de sector și a consilierilor generali, având ca scop izolarea politică a Gabrielei Firea și punerea acesteia în situația de nu-și mai putea exercita eficient mandatul încredințat de bucureșteni.

Dna Firea nu urmărește niciun fel de interes personal sau politic, ci doar înțelege să pună interesul cetățeanului mai presus de orice jocuri politice sau politicianiste. Așa cum a făcut-o în calitate de senator de Ilfov, în mandatul 2012 – 2016, așa cum o face și acum în calitate de Primar General al Capitalei, Dna Gabriela Firea se luptă, chiar cu riscul pierderii sprijinului politic, cu toți cei care se opun, direct sau prin inacțiune, proiectelor menite să îmbunătățească viața oamenilor.

În ce ne privește, am preferat să rămânem într-o zonă a demnității, a cinstei și onoarei, și vom acționa în continuare în beneficiul românilor în general și al ilfovenilor în particular. Vom sprijini toate măsurile benefice pentru țară și pentru oameni, indiferent cine le va propune, după cum ne vom opune tuturor acelor proiecte care servesc interese ilegitime, de grup sau partinice”.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here