ACTUALIZARE SCANDAL LA MIRESU MARE – Șeful de post, acuzat ca a bătut niște copii

877

Scandal la școala gimnazială din Miresu Mare, acolo unde șeful de post din localitate este acuzat că a bătut niște minori sub privirile nepăsătoare ale cadrelor didactice. Părinții acestor copii se arata revoltați, cazul fiind adus în atenția opiniei publice și pe rețelele de socializare.

“Școală Gimnazială Mireșu Mare, unde se face diferența între copii. Unde cărțile se dau pe pile și pentru cei cu situație materială mai grea nu se dă nimic. Doamna directoare, de ce ați permis ca cei 5 minori, care au fost obligați la școală să dea declarații, să fie loviti de către domnul Munteanu, care este șeful de post la Politia Miresu Mare? De ce ați permis, doamna directoare? Oare nu știți ca nu trebuie sa dai într-un minor? Cu ce drept domnul Munteanu i-a lovit, iar dumneavoastră ați asistat nepăsătoare? Copilul meu s-a speriat și a spus și ce nu a făcut după ce a fost lovit… Vă promit că nu va rămâne așa situația și dumneavoastră și domnul Munteanu o să fiți trași la răspundere pentru ce s-a întâmplat în postul de poliție Mireșu Mare. Despre Doamna Mogoș este vorba și să știți că nu mă las până nu se face dreptate, pentru că acolo se fac niște treburi ciudate”, arata mama unui elev.

Conducerea Inspectoratului Județean de Politie Maramureș a declarat ca a fost dispusa o ancheta în acest caz, fiind făcute verificări cu privire la acuzele care i se aduc polițistului.

„Aseară, 27.01.2020, ora 21:44, directorul Școlii Gimnaziale Mireșu Mare a informat telefonic și prin mail despre incidentul în care au fost implicați elevi ai Școlii Gimnaziale Mireșu Mare.  Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a solicitat conducerii unității de învățământ o informare oficială și totodată a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează, în acest moment, aspectele referitoare la acest caz.  La finalizarea anchetei desfășurate de inspectorii școlari, vă vom transmite mai multe date”, arată Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here