ACTUALIZARE SALT SPECTACULOS- Aproape 20 de cazuri de coronavirus noi confirmate în 24 de ore în Maramureș

203

Aproape 20 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în județul Maramureș în ultimele 24 de ore, potrivit datelor oficiale furnizate de către Grupul de Comunicare Strategică. Așa se face că azi, 29 iunie, Maramureșul are 181 de cazuri de coronavirus confirmate, față de cele 162, câte erau confirmate ieri.

Deocamdată nu se știe dacă cele aproape 20 de cazuri noi au legătură unele cu altele, fiind cerut un punct de vedere celor de la Prefectura Maramureș.

ACTUALIZARE

Prefectura Maramure; a anunțat oficial că la Spitalul Municipal Sighet, în urma testării pentru depistarea acestui virus, sunt pozitivi 18 pacienți internați într-o secție a unității medicale.

“Cei 18 pacienți cu coronavirus sunt asimptomatici. Ei au fost izolați și mutați în secția de boli infecțioase. S-a procedat la curățenia și dezinfecția spațiilor din secția unde au fost internați și izolați inițial cei 18 pacienți. DSP Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. S-a procedat la recoltarea de probe și testarea întregului personal medical din spital, respectiv 688 de angajați”, precizează Prefectura Maramureș.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș, de asemenea, a dispus și testarea pacienților bolnavi psihic și cronici, mai exact 104 persoane. Concluzia – la acest moment la Spitalul Municipal Sighetu Marmației avem 38 de persoane bolnave de coronavirus, deopotrivă personal medical și pacienți care au fost internați acolo și care au luat boala. Este singurul spital din județ unde avem astfel de probleme.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here