ACTUALIZARE FOTO AGITATIE -Premierul Dancila, vizita la Spitalul Județean Baia Mare

2940

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Spitalul Județean Baia Mare in această dimineață, fiind însoțită de ministrul Sănătății, ec. Sorina Pintea. Dancila nu a intrat în spital prin partea din fata, fiind adusă direct la Unitatea de Primiri Urgente pe care o vizitează. Premierul va vizita și centrul de Radioterapie recent inaugurat. Aici i au fost făcute prezentări ale aparatelor medicale achiziționate, a dat mana cu oamenii care așteptau la medic, după care a urmat o întâlnire cu medicii Spitalului Județean.

Vizita de azi vine după ce ieri Premierul a ajuns la Primăria Tautii Magheraus, apoi pe aeroportul din Tautii Magheraus. Nu au lipsit vizitele la agenții economici din zona aeroportului.

După discuțiile purtate cu medicii, Premierul a făcut o scurtă declarație de presa, spunând printre altele că a dorit să vadă acest spital și datorită faptului că actualul ministru al Sănătății, ec Sorina Pintea, a fost managerul unității spitalicești. Dancila a promis că problemele ridicate de medici, în special cea a vârstei de pensionare, se vor rezolva in cel mai scurt timp.

” Am văzut că aici e un colectiv foarte implicat care împreună cu Consiliul Judeţean Maramureş au reuşit să se doteze, au reuşit să creeze un val de încredere pentru pacienţii din zonă şi nu numai. Am discutat cu medicii de aici, am văzut implicare lor şi, aș spune, sufletul care-l pun în tot cea ce fac. Am vrut să văd acest spital şi pentru faptul că aici a fost manager ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, şi am vrut să văd ce a putut realiza și care e impresia colectivului de aici referitor la ministrul sănătăţii”, a spus Viorica Dancila.

Trebuie spus că în parcarea spitalului județean au fost câteva persoane care aveau de transmis câteva mesaje de „bine” premierului Viorica Dăncilă, dar jandarmii au avut grija ca vizita să nu se încheie cu incidente, astfel că toată lumea a fost mulțumită. Premierul a văzut spitalul, jandarmii și-au făcut treaba, protestatarii au fost ținuți sub control, iar la final toată lumea a plecat ușurată spre casă.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here