ACTUALIZARE DRAGOMIREȘTI – Moarte suspectă a unui bărbat la un magazin din oraș

499

Polițiștii din Dragomirești au fost astăzi sesizați cu privire la un eveniment produs la un magazin de pe raza orașului, unde două persoane au fost rănite. La fața locului personalul medical a constatat decesul unui bărbat de 40 de ani. La fața locului se afla și o femeie de 36 de ani care prezenta leziuni corporale. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cadavrul bărbatului va ajunge la morga pentru necropsie. În acest moment se fac activități specifice pentru a se stabili ce s a întâmplat.

ACTUALIZARE Din ce se vorbește prin Dragomirești bărbatul și ar fi tăiat gâtul după ce i a provocat mai multe rani femeii. Victima de sex feminin a fost transportată la centrul de Permanență din oraș de către un tânăr care ar fi văzut o pe femeie taiata la mâini și abdomen.

“Așa ceva nu s a întâmplat în Dragomirești de ani de zile. Eu in cunosc pe băiat, nu este agresiv și chiar nu înțeleg ce s a intamplat. Lumea e șocată aici și nu își explică ce s a intamplat. Acum e politia aici și se fac cercetări la fața locului”, a declarat pentru Axanews.ro secretarul Primăriei Dragomirești, Gavriș Ardelean.

Dragoș Hojda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here